2014

Kerkkraker

Kerst-kraker

december 22nd 2014

Dit keer even geen kerstbomen serie;) Nee, we sluiten het Foute Huizen jaar af met wat door de makelaar wordt omschreven als: “Leuke 5 kamer tussenwoning….woning is deels gemoderniseerd…” Wij hebben geen idee waar de verkoper is begonnen met die modernisering. Jullie? Badkamer is om die reden ook niet in beeld gebracht?


Schermafbeelding 2014-12-17 om 16.16.04

Sterfhuisconstructie

december 17th 2014

Een sterfhuisconstructie, maar dan anders. In Utrecht gaan de huizen weer als warme broodjes over de FUNDA toonbank en dus (?) kunnen we dit bed gewoon laten staan. En om een huis van 89 m2 groter te doen lijken, fotograferen we op zo’n manier dat er wel een 2-persoonsbed door de woonkamerdeur kan. PS: appartement […]


Gevalletje

Gevalletje

december 10th 2014

Een gevalletje van ‘s morgens vroeg je omdraaien en dan opgevouwen op de trap belanden? En verder……veel schuin, onscherp, overbodige/veel dezelfde, verschillende belichting bij veel dezelfde foto’s en heel veel accessoires.


Illegaal aftappen

Illegaal aftappen

november 24th 2014

Uhm, wat gaat daar de muur in en waar komt het vandaan???? Tip aan de makelaar…….besteed die fotografie toch uit aan professionele woningfotograaf. Van de 177 panden die u in portefeuille heeft, tot aan vraagprijs 2 mil, zijn er wel heel veel onscherp, scheef of met uw eigen schaduw…….


Schermafbeelding 2014-11-11 om 17.39.22

Generaal laat sporen na

november 11th 2014

“Het huis van de Generaal? Dat is zeker te maken van deze gunstig gelegen tussenwoning. De woning beschikt over 2 grote slaapkamers en 2 badkamers.  Tuin is op het oosten gelegen maar door haar diepte meer dan zonnig te noemen”, schrijft makelaar. We laten alles achter ons liggen, zodat we alles bij de hand hebben(?). Omdat we de […]


Stukadoor gezocht

Stukadoor gezocht

oktober 30th 2014

Kan hij/zij even uitleggen hoe dit zit: “op de eerste verdieping…….nette gestuukte wanden”…….. (PS: Als je wil weten wat goede en mooie fotografie is, vergeet dan even het interieur en kijk ‘ns goed hoe hier is gefotografeerd)


Wat is het

Wat is het

oktober 22nd 2014

Oké, als je naar de gevel kijkt dan is het een (voormalig) winkel met bovenwoning. Hoe presenteer je zoiets op Funda, als je het nu in gebruikt hebt als…….uhhh……woning, opslag(?), showroom(?) . Richard, bedankt voor je inzending.


Chaos

Chaos

oktober 9th 2014

“In en om de boerderij is het een chaos en er zijn geen bruikbare voorzieningen, dus: geen fatsoenlijke keuken, geen verwarming, geen water, geen bruikbaar sanitair”, schrijft makelaar. En laat de keuken nou net de enige foto zijn waarbij je denkt: “mwah, is ontploft qua troep en misschien niet je keuze, maar ziet er nog […]


De 3 G's

De 3 G’s

oktober 3rd 2014

Ja hoor, gerenoveerd, gemoderniseerd en ook nog eens geïsoleerd. We geloven het meteen en hier en daar kunnen we dat zien. Is het misschien een idee om het ook beter te presenteren, te beginnen met (professionele en horizontale) foto’s van de ruimte (of het object)? Wat een treurnis is dit……..  


Maar dan heb je ook wat

Maar dan heb je ook wat

september 25th 2014

Als je erdoorheen kan kijken, dan heb je volgens de makelaar: “Aan het water gelegen VRIJSTAANDE VILLA”. Zou de makelaar met water, dat kinderbadje in de achtertuin bedoelen? Wij hebben nm geen ander water op de foto kunnen vinden. PS: Blijkbaar kon iemand erdoorheen kijken, want het pand is verkocht onder voorbehoud binnen 5 weken. Met […]